Värihaaste - HARMAA

Harmaa, harmaa, harmaa ... ei kytke, ... lyö tyhjää päässä, ... ei yhdisty, ... en ymmärrä, yritän uudelleen, ... ei, ei hakutuloksia! Mistä nyt on kysymys? Hetkinen, heeetkinen, 💡, ahaa, niinhän se on, harmaa on yksi niistä sanoista, jotka tarkoittavat väritöntä, että värit puuttuvat. Mutta koska tämä on värihaaste, niin tässä täytyy olla joku jekku tai minun täytyi ymmärtää otsikko väärin. Jep, nyt tajusin, huh 😁. Ei harmaat, vaan ARMAAT! Armaat, siis lempivärit! Hyvä, tässäpä nyt sitten elämässäni olevia armaita eli lempivärejä.


 








Tämä on Repolainen reissaa ja räpeltää -blogin Repolaisen ideoima värihaaste blogeille. Hänelle tässä vielä ruusu kiitokseksi innostavasta keksinnöstä!

Kommentit

  1. Hehhee! Omaperäinen toteutus!
    Täällä asuu yksi oikein armas harmas, Ransu nimittäin. Muuta harmaata ei ihminen oikein elämäänsä tarvitse. Paitsi että minusta harmaan monet sävyt ovat aika kauniita ja on minulla kotona ainakin yksi harmaa seinä ja iso kaluste. Harmaa sopii ihanasti moniin väreihin. Senhän osoittaa jo Ransu, joka näyttää yhtä hyvältä joka kukkasen vierellä.

    VastaaPoista
  2. Kerrassaan ihanaa armautta! Ja kaikkein ihaninta ovat nuo värikkäät villasukat!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti