Minulla on menneisyys

 Niin, minulla on menneisyys. Ei kylläkään sen dramaattisempaa kuin että olen sairastanut akileijahurmiota. Tartunnan sain vuonna 2002 ja pahimmillaan (lue: parhaimmillaan) se on ollut vuosina 2011 - 2015. Silloin mm. tallensin ottamani akileijakuvat neljäksi kuvakirjaksi.


Jotta akileijahurmion valtaan joutuminen olisi ymmärrettävämpää, laitan akileijajoukkoni passikuvat tähän. Nämä ovat oikeasti kaikki aiemmilla pihoillani kasvaneita eri lajikkeita tai eri risteymiä. Kuvat olen ottanut noiden kirjojen sivuista, joten pahoittelen niiden mahdollista huonolaatuisuutta.

Tauti on nyt oireettomassa vaiheessa, koska työpaikan ja kodin vaihtumisten takia jouduin tuolloin vuonna 2015 luopumaan puutarhastani. Eikä tällä hetkellä ole vielä ainoatakaan akileijaa uudessa paikassa. Mutta minusta tuntuu siltä, että kuume on nousemassa ...

Valehtelin muuten, kun kirjoitin oireettomasta vaiheesta. Oireita kyllä on, mutta toisenlaisia. 

Huomasin kaupassa servettejä, joissa oli akileijan kuvia. Arvaa ostinko?


Aiemmin ostoskassiini ovat myös päätyneet pussilakanat:Minulle saisi varmaan myytyä vaikka kamelin, jos sen kyljessä olisi akileijan kuva.

Vanhassa blogissani "Akileijat- nuo hurmaavat viettelijättäret" on lisää kuvia ja tietoa akileijoista. Sivupalkissa on linkki ko. blogiin.

Kommentit

 1. Hei, minäpä muistankin sinut ja ihanaa, että olet aloittanut uuden blogin!
  Kylläpä oletkin löytänyt hurmaavat lakanat ja servetit. Akileijoihin on helppo hurahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... helppo ja helppo .. ei ole vaihtoehtoa .. niihin on pakko hurahtaa :-D Kiitos Saila kauniista sanoistasi!

   Poista
 2. No on sinulla ollut paljon erilaisia akileijoja upeita kaikki . Minulla on muutamia mökillä kasvamassa .Toivottavasti saat taas niitä pihaasi. Upeat lakanat tykkään .

  VastaaPoista
 3. Ymmärrän täysin hurahtamisesi ja pakkomielteen :) Tykkään itsekin kovasti akileijoista. Jopa on kauniit pussilakanat ja servetit. Uskon sinulla vielä joskus olevan taas upeita akileijoja pihallasi :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti