Hurmaava

 




Tämä hurmaava taideteos löytyy Espoosta Modernin taiteen museosta Emmasta. Katsopa hienoja yksityiskohtia; esimerkiksi tytön oikean käden vieressä on kieloja. Teos sopisi mainiosti minun pihan sammaleisen kiviaidan päälle istumaan 🤣.
Samassa museossa seisoskelevat Tapio Wirkkalan linnut:

Olin mukana Rakennusperinteen ystävät ry:n retkellä; kävimme myös Reitzin kotimuseossa Helsingin Töölössä. Siellä oli suloinen kukkotaulu, jonka tekijän nimi ei jäänyt mieleeni, pahoittelen.

Retkiohjelmassa oli myös tutustuminen Lauttasaaren kartanon puistoon, joka on kunnostettu Bengt Schalinin vuonna 1921 tekemien puutarhasuunnitelmien henkeen. Muotopuutarhassa oli hieno kivetys. Myöhäisen kevään vuoksi kukassa oli ainoastaan kevättähteä.


Vielä Reitzin kotimuseon seinältä Albert Edelfeltin maalaus. Puutarhassa saa nauttia ahkeroimalla ja lekottelemalla!


Kommentit

  1. Ihana sammaltyttö, saisi muuttaa meillekin milloin vain:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pioni, mutta minulla oli ensimmäinen varaus :-D

      Poista
  2. Kim Simonssonin töissä on hauskaa leikkisyyttä. Tuollaisen vihreän tytön ottaisin omaan puutarhaan oitis. Teillä oli hieno retki. Reizin kotimuseossa voisi käydä vaikka pari kertaa vuodessa. Siellä on hienoja teoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. AHAA, oletkin taideasiantuntija! Kiitos Between!

      Poista
  3. Minä ihastuin myös vihreään tyttöseen sopisi myös meille mökille vaikka mihin . Mielenkiintoisen retken olette tehneet .

    VastaaPoista

Lähetä kommentti