Kas, kissa!

 

Tässä yhtenä aamuna heti herättyäni katselin ikkunasta ulos. Ahaa, taas se eilinen kissa, istuu nyt tammen alla. Heti kun kissa huomasi liikettä ikkunassa eli minut, hän määrätietoisesti asteli ikkunan alle ja alkoi katsomaan hyvin intensiivisesti minua. Katsoi ja katsoi. Lopetti vasta, kun siirryin pois ikkunasta ja käveli portista tielle.

Jokin jäi vaivaamaan minua. Olin eilenkin ottanut kissasta kuvan. Tarkastelin nyt sitä ja huomasin, että tämä tämänpäiväinen kissa olikin eri kissa kuin eilinen.

Sinänsä asiassa ei ole mitään outoa, mutta olemme olleet tässä paikassa yli puoli vuotta, eikä koskaan aiemmin ole kissoja näkynyt. Ja nyt niitä tuli peräkkäisinä päivinä kaksi eri tyyppiä. Hauskaa!

Osaan heikosti kissojen kieltä. Ensimmäisestä kissasta ymmärsin, että halusi tehdä tuttavuutta, vaikka olikin vähän säikky. Saalistamisesta meidän puskissa tykkäsi myös. Mutta tämä Katti Kakkonen, en ymmärtänyt, että oliko hänellä jotain asiaa, kun katsoi niin hypnoottisen intensiivisesti?!

Kommentit

  1. Kyllä selvästi on asiaa! Olisipa hyvä osata eläinten kieltä.
    Toivottavasti eivät ole kesäkissoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taas muutamaan päivään ei ketään kissoja ole ollut näkösällä. Ehkä olivat jonkun naapurin vieraan kotieläimiä vapaakävelyllä?! Kiitos Saila!

      Poista

Lähetä kommentti