Mitä kellarista löytyi?

 

Siistin maakellarin ympäristöä. Kellarin sisäänkäynti on karmean ruma; harmaita lautoja sikin sokin, jotain levyä jossa tekstejä, repsottavia muoveja ja pursuilevaa eristevillaa. En pysty katsomaan sitä itsekään.

Mutta siinä hyöriessä tuli mieleen, että kurkistanpa sisälle kellariin. Joskus pimeämpään aikaan olimme sitä tutkineet ja muistelin, että jotain hyllyjä siellä taisi olla. Oho, eipä ollutkaan hyllyjä.

Siellä olikin kaksi ikivanhaa pulpettia ja lisää työkaluja. Pulpeteista toinen on paremmassa kunnossa, eli ei siis hajonnut käsiin. Sen saisi kunnostettua käyttökelpoiseksi. Ja työkalulöytö oli hyödyllinen. Pieni kuokka pääsi heti käyttöön.

Sinänsä maakellari näyttää olevan hyvin rakennettu ja tiivis. Sen ympärillä möyrii paljon mm. myyriä, mutta sisällä ei ollut merkkiäkään siitä, että siellä olisi eläimiä oleskellut.

Pitäisi vaan jotain keksiä sisäänkäynnin ulkonäölle?!

Kommentit

  1. Vau, teillä on maakellarikin! No mitäpä teiltä ei löytyisi, kaikkea näköjään :-D
    Onpa hassua viedä pulpetit maakellariin. Erikoinen ratkaisu. Hyvä, etteivät molemmat ole lahonneet piloille.
    Pystyykö siihen rakentamaan uuden oven karmeineen? Luulisi, että voisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, aika outo ratkaisu viedä nuo pulpetit maakellariin, kun olisi ollut varastoja, joissa ne eivät olisi olleet kosteudelle alttiina?! Täytyy makustella tuota uusi ovi -ideaa. Kiitos Saila!

      Poista
  2. Maakellari on oikea aarre säilöjälle ja kukkien talvettajalle. Sisäpuoli näyttää varsin hyväkuntoiselta. Eiköhän sen ulkopuolenkin saa fiinimmäksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä varmaankin jotain on tehtävissä. Kiitos Between!

      Poista
  3. Ihana tämä maakellari sitä voi hyödyntää jatkossa . Meillä on sellainen myös ja on sitä siistitty sisältäpäin jonkinverran mutta kun kerkiää pitää lattia valaa . Nyt meillä on siellä reikä tiilet ja myyrien tekemiä kekoja . Kukat säilyvät siellä kyllä hyvin .

    VastaaPoista
  4. Onpas hyväkuntoisen näköinen maakellari! Meillä on aikeissa rakentaa maakellari jossain vaiheessa. Maakellarintoimittajilta saa myös tilattua hyvin eristetyn oven erikseen, jos sellainen vaihtoehto kiinnostaa 😊 Tuskin sitä kovin vaikea on itsekään nikkaroida!

    VastaaPoista
  5. Kiitos Marjukka kommentistasi ja tiedosta! Ovi on muuten hyvä, mutta näyttää vain pahalta. Joten helposti korjattavissa, kunhan aikaa on.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti