Mukavia vieraita


Minä ja Satavuotias saimme vieraita. Tarjoilin heille laiskan leipojan kakkua, ei, eikun leipojan laiskan hetken kakkua. Ostin valmiita kakkupaloja ja "liimasin" ne yhteen kermavaahdolla. Vielä päälle appelsiinimarmeladilohkoja.

Koristelin vieraita varten grillikatosta kukkapuskilla.Minun jälkeeni samaa katosta innostuivat koristelemaan myös ampiaiset. Jostain syystä sen katossa olisi hyvät paikat pesälle. Olen tänään jo neljästi häätänyt ahkeran kodinrakentajan siitä pois. Totta puhuen saisi jo riittää, luovuttaisivat jo!

Vieraat olivat niin mukavia, että toivat paljon taimia mukanaan.
Tämä on kuulemma joku isokokoinen kellokukka. Tuoja ei oikein itsekään tiennyt tarkemmin. Rehevä ja iso se ainakin jo nyt on. Aurinkoisen paikan kasvi kuulemma.

Vieraiden lähdettyä huomasin yhden upean tulppaanin avautuneen. Tuota lajiketta toi meille viimekesäinen mieluisa vieras eli siskoni.

Kommentit

 1. Laiskan hetken kakku näyttää herkulliselta ja sitä se varmasti onkin. Ei sitä aina tarvitse olla sen seitsemää sorttia. Kaunis tulppaani viimeisessä kuvassa.

  VastaaPoista
 2. Kakku on hauska ja erikoinen 🤭 helppo laiskaan hetkeen 😄
  Isoja kellokukkia on useampia, mutta itsellä tulee tuosta ehkä ukonkello mieleen 😊 en kyllä luota tunnistukseeni täysin 😂 voihan se olla peurankello, vuohenkello tai joku muu sen tapainen 🤭

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjukka! Katsotaan sitten tuon kukkiessa, että mikä kello se on.

   Poista
 3. Oi miten upea laiskan kakku! Maistuisi, sillä minusta kermavaahdon kanssa kaikesta tulee parempaa enkä ole esim. pullaihmisiä laisinkaan. Tuosta voi hyvin napata sellaisen kohdan, joka näyttää sillä hetkellä houkuttelevimmalta :-D Sinulta tulee usein tällaisia loistavia ja omaperäisiä ohjeita helppoon tarjottavaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saila! Terävä ja kiva havainto minusta 🤣. Vaikka tykkään leipoa, niin en voisi olla ammatiltani leipuri; en pystyisi tekemään kymmenen samanlaista kakkua. Haluaisin tehdä aina erilaisia kakkuja.

   Poista
 4. Ihanasti ideoitu ja herkullisen näköinen kakku.

  VastaaPoista
 5. Ihanat vieraat kun taimia tuovat. Upealta näyttää tuo laiskan kakku. Varmasti maistui hyvältä.
  Mikä on tuo ihana lila kukkanen. Ei kai vain vuorenkilpi?
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos enkulin käsityöt! Kyllä ne ovat herttavuorenkilven kukkaoksia sinisessä kannussa.

   Poista
 6. Taioitpa herkullisen kakun vieraillesi. Grillikatos oli kauniina vastaanottamassa vieraita. Teillä oli hauskaa yhdessä!
  Samanväristen tulppaanien huomasin putkahtaneen tänä keväänä omasta kukkapenkistä. Keväällä ei enää muista, mitä syksyllä kätkin maahan. Nyt löysin sipulipussin ja siinä luki Tulipa Muscari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Sirpa! Tuo väri tulppaaneissa on jotenkin arvokas tai juhlava.

   Poista

Lähetä kommentti