Tervetuloa taidenäyttelyyn!

Näyttelyn paikka: Satavuotiaan piha    Näyttely avoinna: ympäri vuorokauden Sisäänpääsymaksu: ei maksua    Taiteilijat: luonnon kasvit ja eläimet HUOM. Teokset eivät ole myytävänä.

Seittiosasto                                                Tänä aamuna oli harvinaisen paljon hämähäkinseittejä kaikkialla; kasveissa, puissa, maassa ja grillikatoksen ristikkoseinissä. Jopa ilmalämpöpumpun ulko-osan peltiin oli saatu kiinnitettyä seittiä. Jos hämähäkit olisivat ihmisille vaarallisia, niin alkaisin kyllä jo huolestua.











Vielä hämähäkkieläimiin kuuluvan lukin munia. Nyhdin kalliorinteestä heinätupsun pois ja alta paljastui jonkun rikkimennyt helminauha. Siltä se ensin näytti.


Mörköosasto                                    Lahoavat sienet näyttävät omituisilta otuksilta.






Viherosasto






Abstraktin taiteen osasto                        Taskulampun valokeidassa aamuinen sumu, edessä ulkovalo.


Seuraava teos on sijoitettu abstraktiosastolle, koska en yhtään tiedä, mikä tuo pieni valkoinen pallero on. Se on luultavasti ilmestynyt tuohon lähipäivien aikana.

Lahotusosasto                                            En lakkaa ihailemasta mm. kantojen päällä olevien lahottajasienien korumaisuutta.



Kommentit

  1. Monipuolinen taidenäyttely sinulla on ympärilläsi. Ihailen aina hämähäkkien kutomia verkkoja. Miten ne osaavatkin tehdä niin säännöllisiä ja hienoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, verkot ovat taitavasti kauniiksi kudottuja. Kiitos Kristiina K!

      Poista
  2. Onpahan upeita teoksia! Onneksi meillä ei ole myrkyllisiä hämähäkkejä, tai että niiden puremasta (vai pistoksesta?) ei ole juuri mitään haittaa. Seitit ovat upeita. Hämmästyin yhtenä päivänä pihalla, kun olin kävelemässä kohdasta, jossa on hämähäkinseitti vaakasuorassa noin 1,5 metrin matkalla. Miten ihmeessä ne ovat saaneet sen siihen? Ja sitten vielä hämmästyttävämpää: se on niin ohutta, mutta ei mennyt poikki, vaikka kävelin päin. Sitten kokeilin varovasti venyttää sitä sormellakin ja se antoi periksi ainakin 20 cm katkeamatta. Vankkaa kuin siima. Ihan ihme otuksia! Kunnioitettavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saila! Hauskaa kun tutkit seittiä venyttämällä. Itsekin olen ihmetellyt niitä todella pitkiä seittejä. Hämähäkkien kun ei pitäisi osata lentää?!

      Poista
  3. Olipa upea taidenäyttely. Ja sain vielä osallistua siihen ihan ilmaiseksi.

    VastaaPoista
  4. Great pictures !
    Nice spider web !
    Have a shinny day !
    Anna

    VastaaPoista
  5. Huikean hieno näyttely. Olen hämähäkkien verkonkudontataitojen ihailija. Samalla inhoan hämisverkkoja maastossa, kun niihin kävelee naamansa pahki. Tammenterhot ovat myös söpöjä. Jos sulla olisi kassasisäänpääsyportin vieressä, tukisin tätä taidenäyttelyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kaunis palaute, kiitos aimarii!

      Poista
  6. Aivan ihastuttava näyttely. Ihan parasta taidetta.

    VastaaPoista
  7. Tammenterhot säväytti ja ihastutti eniten 💚
    Sulla on aina luonnon taidetta ja satumetsää ja kaikkea ihanaa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, olen kyllä onnekas. Kiitos Rita A!

      Poista
  8. No nyt oli sellainen Galleria jossa viihdyin - viihdyin todella!!
    Jo kuvina U-P-E-I-T-A (kun noin taitava kuvaaja!), saati sitten livenä - kiitos tästä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos paljon Repolainen kauniista sanoistasi!

      Poista

Lähetä kommentti