Kolme kuvaa: Lokakuu

 Lämmityskausi on alkanut.


Lahottajat

Meillä ei tarvitse erikseen tehdä kantopuutarhaa, kun lähes koko Satavuotiaan maa-alue on valmiiksi sellainen. Lahottajilla riittää purtavaa. Ylempi on soma pörröinen ja alempi on kuin joku tyrä, kun se on tuolta kannon raosta pullistunut. Jaa muuten, onkohan se sittenkään lahottajasieni vai jotain muuta?!

Likaiset ikkunat

Yleensä keväällä likaiset ikkunat havahduttavat toimimaan. Nyt lokakuun ensimmäisten päivien auringonpaisteella huomasin, että kylläpä meillä on likaiset ikkunat. Ikkunalla on lehmäaiheinen koristenauha.

Tämä on siis Kristiina K:n ideoima haaste blogeille. Suuret kiitokset hänelle!

Kommentit

  1. Täälläkin matalalta paistava aurinko on saanut huomaamaan likaiset ikkunat, ääh. Sen kyllä huomaa, etten ole puuhasta kovin innostunut ja keksin aina kivempaa tekemistä. Ja se ikkuna, jonka tänä syksynä mukamas pesin, kun siitä oli tupla poissa kesän ajan, on ihan täynnä raitoja rätistä... en jaksanut sitten edes lastaa hakea siivouskaapista :-/
    Koska en vielä laittanut ikkunateippiä, voin vielä nostaa ikkunan pois ja pestä (kun ne raidat on tietty siellä välissä), mutta voi myös olla, että katselen niitä koko talven... ja monta vuotta eteenpäin.
    Onneksi vietäkin aikani ulkona, tai sitten tässä koneen ääressä joko töissä tai blogeissa, ei tule niin katsottua ikkunoita...

    VastaaPoista
  2. Ikkunoiden pesemistä on täällä meilläkin harkittu ja lykätty päivästä toiseen.

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat ja mainiot L-aiheet, jotka olisivat sopineet meillekin. :)
    Myös meillä on rikas lahopuu- ja risupuutarha.
    Nyt sataa vettä ja on oikein ihanan syksyistä. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. Onpa pörröinen lahottajasieni söpö, kuin jokin pehmolelu.
    Pesin pihan puolen ikkunat ulkoipuolelta pari viikkoa sitten. Ajattelin, että se riittää. Ei riittänyt, sillä sisäpinnatkin kaipaavat pesua. Vastahan ne keväällä pesin. Nyt ulkopinnat ovat jälleen läiskikkäät vaakasuoran sateen kirjomina.

    VastaaPoista
  5. Kiinnostavat aiheet.
    Joskus kun olemme pesseet ikkunat, linnut ovat lentäneet päin.
    Ei siis kannata pestä :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti