Juhlapäivä
Tein myös mehevän tortun. Vuoan pohjalle ensin voitaikinaa, päälle reipas kerros rommi-kirsikkamarmeladia. Kuvassa vasta pieni osa marmeladista. Seuraavaksi kerros Fazerin sinistä ja päällimmäiseksi kerros piparitaikinaa. Tarjoilin sitä kermavaahdon kanssa.
Tortusta saisi kauniimman, jos kaulitsisi tuon piparitaikinan sileäksi ja päälle tekisi haarukalla tai jollain muulla vastaavalla kuviointia. Ja pursottaisi sitten tuon kermavaahdon nätisti, eikä rönttäisi lusikalla kuten minä tein. Mutta maku on tärkein. Tarvitseeko sanoa, että tuliko hyvää? Rommin, kirsikan ja suklaan maut sopivat erinomaisesti yhteen.
Ja vielä kuva, jossa nuo juhlatortun eri kerrokset näkyvät hyvin.
Hyvää itsenäisyyspäivää 🇫🇮🕯!
Tämäpä kuulostaa – ja myös näyttää – suussasulavalta!
VastaaPoistaHyvää itsenäisyyspäivää sinullekin!
Kiitos Saila!
PoistaTuo kakku... On varmasti sanoinkuvaamattoman ihana.
VastaaPoistaHyvää itsenäisyyspäivää! 💙🤍
Kiitos Sara!
PoistaVesi kielellä katson kuviasi! Hyvää Itsenäisyyspäivää sinnekin<3
VastaaPoistaKiitos Kristiina K!
PoistaMakuyhdistelmä minun makuuni: rommi-kirsikka-suklaa. Tämä pitää laittaa korvan taakse tai pikemminkin tekolistalle. Johan tässä kieli pyörii suussa pelkästä odotuksesta.
VastaaPoistaHyvää itsenäisyyspäivää sinulle!
Kiitos Between!
PoistaKiitos Anna. Tuo herkku on varmasti taivaallista! Minä herkkusuu olen ihan myyty :)
VastaaPoistaKiitos Sirpa!
PoistaVoin mahdoton mitkä makuyhdistelmät ja mikä taituruus ja ahkeruus 🌹
VastaaPoistaOikein pyörryttää 🙃
Kiitos Rita A!
PoistaPitääpä kokeilla täytettyjä pipareita.
VastaaPoistaKannustan kokeilemaan, kiitos Maija kommentistasi!
PoistaOn liian hyvää onnistuakseen minun köökissäni
VastaaPoistaEeeen taida uskoa tuota, kiitos aimarii!
Poista